top of page

Gezichtsbehandelingen

Laat jezelf stralen. Voel je prachtig.

Natural Soap and Flowers

Gezichtsbehandelingen GOUD

Deze 75 minuten durende huidverzorgende gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, huidanalyse, 2e reiniging, diepte reiniging met vapozone, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, harsen bovenlip/kin of verven wenkbrauwen/wimpers, ontspanningsmassage, masker, serum, oog crème, dag/nachtverzorging.

Spa and Beauty Products

Gezichtsbehandeling ZILVER

Deze 60 minuten durende huidverzorgende gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, huidanalyse, 2e reiniging, diepte reiniging met vapozone, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, ontspanningsmassage, masker, serum, oog crème, dag/nachtverzorging.

Beauty Products

Gezichtsbehandeling BRONS

Deze 45 minuten durende huidverzorgende gezichtsbehandeling bestaat uit een reiniging, huidanalyse, 2e reiniging, diepte reiniging met vapozone, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, serum, oog crème, dag/nachtverzorging.

Natural Soap and Flowers

Gezichtsbehandleing MAN

Deze 45 minuten durende gezichtsbehandeling is afgestemd op de huid van de man. De behandeling bestaat uit een reiniging, huidanalyse, 2e reiniging, diepte reiniging, oneffenheden verwijderen, wenkbrauwen modelleren, masker, serum, oog crème, dag/nachtverzorging.

Beauty Products

Gezichtsbehandeling ACNE

Deze 60 minuten durende behandeling is gericht op het weer in balans brengen van de probleemhuid. Tijdens deze behandeling gebruik ik een hoogwaardige productlijn speciaal ontwikkeld voor de acne huid. De behandeling bestaat uit een intensieve reiniging, AHA gel als voorbereiding op de dieptereiniging, dieptereiniging d.m.v. een biopeeling, onzuiverheden verwijderen, kalmerend masker, serum, oog crème en  een dag/nachtcrème.

Behandelingen: Producten

Wimper- en wenkbrauwstyling

They make you look beautiful

Wellness Products

Wimpers verven

Deze behandeling zal met perfectie uitgevoerd worden voor een zolang mogelijk aanhoudend resultaat. Samen met u wordt er gekeken naar de gewenste kleur. Door het verven van de wimpers zal de gehele haar van aanzet tot puntje geverfd worden waardoor de wimpers er voller, en ogen meer sprekend uitzien.  De wimpers zullen 3 á 4 weken de kleur behouden en daarna langzaam vervagen.

Spa and Beauty Products

Wenkbrauwen verven

Tijdens deze behandeling zal het samen met u besproken worden welke kleur het beste bij u past en wat uw wensen hierin zijn. Deze behandeling zal met perfectie uitgevoerd worden voor een zolang mogelijk aanhoudend resultaat. Door het verven van de wenkbrauwen zal de gehele haar en ook lichtere haartjes geverfd worden waardoor de wenkbrauwen er voller en strakker uitzien. Het oog voor perfectie is een strijfveer die ik graag toepas tijdens deze behandeling. De wenkbrauwen zullen 3 á 4 weken de kleur behouden en daarna langzaam vervagen.

Spa Setting

Wenkbrauwen harsen of epileren

Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen in model gebracht. Hierbij wordt eerst besproken wat uw wensen zijn qua vorm en maakt u een keuze uit de methodes harsen en epileren. De wenkbrauwen zullen er weer verzorgd uitzien waardoor u weer straalt. De wenkbrauwen zijn immers ons visitekaartje.

Natural Soap and Flowers

Complete browstyling

Tijdens de complete browstyling worden de wenkbrauwen nauwkeurig uitgemeten aan de hand van de browmapping methode. Hierdoor weet u zeker dat je wenkbrauwen altijd symmetrisch zijn. Ook zorgt het uitmeten van de wenkbrauw ervoor dat dit een optisch liftend effect geeft. Na het uitmeten van de wenkbrauwen worden deze geverfd, geharst en waar nodig bij geknipt. Na deze behandeling heeft u geweldige wenkbrauwen!

Behandelingen: Producten

Harsen

Een mooie gladde huid.

Natural Soap and Flowers

Harsen van het bovenlichaam

De huid wordt gereinigd voor een optimaal resultaat. Er wordt gewerkt met een warme hars die aan de hand van het huidtype wordt gekozen. Na het harsen wordt de huid verzorgd met een verkoelende gel. De lichaamsdelen die geharst kunnen worden zijn: onderarmen, bovenarmen en de oksels. Na deze  behandeling heeft u een mooie gladde huid voor minstens 3 weken! Hierna zullen de haren langzaam terug groeien maar voelen deze wel zacht aan.

Spa and Beauty Products

Harsen van het onderlichaam

De huid wordt gereinigd voor een optimaal resultaat. Er wordt gewerkt met een warme hars die aan de hand van het huidtype wordt gekozen. Na het harsen wordt de huid verzorgd met een verkoelende gel. De lichaamsdelen die geharst kunnen worden zijn: onderbenen, bovenbenen of de bikinilijn. Na deze behandeling heeft u een mooie gladde huid voor minstens 3 weken! Hierna zullen de haren langzaam terug groeien maar voelen deze wel zacht aan.

Beauty Products

Harsen van het gezicht

De huid wordt gereinigd voor een optimaal resultaat. Er wordt gewerkt met een warme of koude hars die aan de hand van het huidtype wordt gekozen. Na het harsen wordt de huid verzorgd met een verkoelende gel. De gebieden die geharst kunnen worden zijn: wenkbrauwen, bovenlip, kin en de zijkant/wangen. Na deze behandeling heeft u een mooie gladde huid voor minstens 3 weken! Hierna zullen de haren langzaam terug groeien maar voelen deze wel zacht aan.

Natural Soap and Flowers

Harsen voor mannen

De huid wordt gereinigd voor een optimaal resultaat. Er wordt gewerkt met een warme of koude hars die aan de hand van het huidtype wordt gekozen. Na het harsen wordt de huid verzorgd met een verkoelende gel. De gebieden die geharst kunnen worden zijn: wenkbrauwen, oksels, borst, buik en rug. Na deze behandeling heeft u een mooie gladde huid voor minstens 3 weken! Hierna zullen de haren langzaam terug groeien maar voelen deze wel zacht aan.

Behandelingen: Producten

Massages

Maak tijd voor jezelf.

Natural Soap and Flowers
Spa and Beauty Products

Ontspanningsmassage

Tijdens deze 30 minuten durende behandeling zorg ik ervoor dat u tot rust komt. De rug, nek en schouders worden gemasseerd waardoor u van alle stress en afvalstoffen in de spieren verlost wordt. Na deze behandeling zult u zich weer fris en fruitig voelen. Ook u mag best eens z'n momentje voor uzelf nemen!

Ontspanningsmassage deluxe

Tijdens deze 60 minuten durende behandeling wordt niet alleen de rug, nek en schouders gemasseerd maar worden ook de voor- en achterzijde van de benen.  De stress, spanning en afvalstoffen worden uit de spieren gemasseerd waardoor het lichaam zich weer vrij voelt en makkelijker kan bewegen. Tijdens dit moment voor uzelf komt u helemaal tot rust!

Spa and Beauty Products
Spa and Beauty Products

Sportmassage

Bij een sportmassage kunnen blessures of problemen in spieren verholpen worden. Denk hierbij aan een pijnlijke nek, rug, schouders of benen. In deze 30 minuten durende massage worden diepe massagetechnieken gebruikt om knopen uit spieren te halen en gespannen spieren te laten ontspannen. Na de massage voelen spieren los en worden klachten verminderd of zijn ze zelfs verdwenen.

Sportmassage deluxe

Bij een sportmassage kunnen blessures of problemen in spieren verholpen worden. Ook kan het als preventie ingezet worden om blessures te voorkomen. Denk hierbij aan een pijnlijke nek, rug, schouders of benen. In deze 60 minuten durende massage worden diepe massagetechnieken gebruikt om knopen uit spieren te halen en gespannen spieren te laten ontspannen. Na de massage voelen spieren los en worden klachten verminderd of zijn ze zelfs verdwenen.

Behandelingen: Producten
bottom of page